ALGEMENE DAKWERKEN

Hellende daken & platte daken

Kwaliteitsdaken met de hoogste afwerking

Uw nieuwbouwwoning voorzien van een nieuw hellend of plat dak? Of bent u op zoek naar een ervaren dakwerker om uw dak te herstellen of een renovatie uit te voeren aan uw dak. Jurgen & Jurgen komen ter plekke kijken en bepalen welke dakwerken uitgevoerd moeten worden. Bij het plaatsen van een nieuw hellend dak of plat dak geven we raad in je keuze van de meeste kwalitatieve materialen en afwerkingsmogelijkheden. Voor de renovatie van een hellend dak of plat dak bepalen we welke delen van het dak aan vervanging toe zijn.

kwalitatieve materialen geplaatst door gespecialiseerde dakwerkers

al onze dakwerken voeren we tot in de puntjes uit

Lood, Zink en koperwerken

goot zink model rond
Niet alleen een kwalitatieve dakbedekking, maar ook goed afgewerkte dakgoten zijn belangrijk. Wij plaatsen uw nieuwe dakgoot met afvoerpijp of herstellen uw bestaande dakgoot. En dit met de meest geschikte materialen voor uw bouwstijl en budget. Wij bieden veel afwerkingsmogelijkheden in lood, zink en koper.

Dakconstructie

constructie in Douglas

Wij bouwen dakconstructies in alle stijlen en vormen. Van klassieke zadeldaken tot moderne platte daken en van eenvoudige tot complexe dakconstructies. U wenst een dakconstructie waarbij binnenin het gebinte volledig zichtbaar blijft? Geen probleem, naargelang de gewenste look en het budget kiezen we samen met u de meeste geschikte houtsoort. 

gevelbekleding

gevelbekleding in trespa
Gevels hebben vaak extra bescherming nodig tegen extreme weersomstandigheden zoals zon, regen, sneeuw en wind. Jurgen & Jurgen Dakwerken kan verschillende kwalitatieve materialen plaatsen tegen uw gevel om uw huis meer weerstand en duurzaamheid te geven. Materialen zoals leien, hout, zink of koper worden gebruikt als bekleding.

koepels en veluxen

automatische rolluiken

Dakvensters zorgen voor daglicht en verse lucht, een absolute must voor een gezond binnenklimaat. Daglicht heeft een grote impact op ons bioritme en onze gezondheid. Omdat we ongeveer 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen is de kwaliteit van de lucht die we inademen, en dus een goede ventilatie, van het grootste belang.

bijgebouwen

houten terras met plat dak in EPDM
Naast onze passie voor dakwerken zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van eiken bijgebouwen. Eiken hout staat bekend om zijn hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij plaatsen bijgebouwen met kwalitatieve materialen voor uw carport of garage, tuinhuis, poolhouse, gastenverblijf of overdekt terras.

Dakisolatie

7_-_isoleren_dak_glaswol_isover_isoconfort_dampscherm_vario_km_duplex_0
De meeste warmte gaat verloren via het dak. Daarom zorgen wij bij JJ Dakwerken ervoor dat jouw hellend of plat dak voorzien zal worden van het beste isolatiemateriaal. Wij laten u kiezen uit een breed gamma aan isolatiesystemen en geven advies over het materiaal.

hellende daken

pannen en leien

dakconstructie en isolatie

Lood, zink en koperwerken

platte daken

epdm

dakisolatie

Lood, zink en koperwerken